Personliggørelse af hjemmelavede gaver

Du sidder i stolen, omhyllet af et varmende uldtæppe, en kop kaffe på bordet ved siden af, stearinlys der giver et blafrende skær på væggene alt imens du har strikkepindene fremme, og er i færd med at kreere dit næste mesterværk. Dette er et billede mange kan nikke genkendende til, da den kreative og selvskabende lyst har fundet tilbage til vores dagligdag. Mobilerne bliver lagt til side, og erstattet med hækleopskrifter, som vi glædeligt bruger flere timer på at gå i dybden med, for både at glæde os selv, men også ofte for at skabe noget, som kan gives videre til en vi holder af.

A friendly reminder

At mærke en reel glæde fra et andet menneske, når du forærer dem noget, som du selv har lavet, er enorm. Hvis du har til vane altid at dukke op med hjemmelavede pakker til enhver højtid og anledning, kan du sætte et sjovt touch på dit hjemmestrik, ved eventuelt at smide en personlig label fra Ikast etiket på, hvor dit navn indgår. Det er her fordelagtigt, på forhånd at skaffe sig mange, hvis du ved, at du kommer til at have mange flere kreative projekter i nærmeste fremtid.

Synliggør dit talent

Giver du en sweater væk, vil den lille label i ryggen altid minde modtageren om, at den kommer fra dig, og at der er lagt tid og kærlighed i gaven. Alternativt, hvis du ønsker at dyrke denne hobby på professionelt plan, er det også en mulighed at placere labelen synligt på sweateren, så andre på den måde får kendskab til dit navn. Dette kunne f.eks. være i syningskanten på forsiden. Din label behøver dog ikke kun at indeholde dit navn. Du kan med fordel vælge en label i en flot farve og eventuelt tilføje et lille kendingsmærke som virkelig afspejler din personlighed.