Planlæg en hyggelig dag med veninderne

Cocktail

Er det ved at være tid til, at du og veninderne samles igen? Så har vi her i artiklen en lille guide til, hvad I kan kaste jer over den dag, hvor kalenderen går op hos jer alle. Der skal nemlig hygges for alle pengene – så vores guide lægger op til, at hele dagen bliver sat af til at nyde hinandens selskab.

Begynd dagen med en brunch

I ser måske ikke hinanden til dagligt, og derfor skal der være tid til at blive opdateret på verdenssituationen hos hinanden. Her er brunch den helt perfekte løsning. Med en god brunch kan alle nyhederne nemt deles hen over bordet, mens I forkæler jeres smagsløg med lidt lækkert. Om I laver det i hjemmet eller tager på café er helt op til jer og budgettet. Men uanset hvad er det en god måde at starte dagen ud på.

Udforsk en ny verden med virtual reality

Når først I er samlet, skal I naturligvis en tur i byen. Her er shopping i enten København eller Århus rigtig gode bud. De to største byer i Danmark har nemlig utrolig meget at byde på, hvis garderoben skal opgraderes.

Dog vil vi hellere snakke lidt om det, som kan sætte gang i lattermusklerne og få pulsen op – nemlig virtual reality. Rundt omkring i de større byer er der kommet ”spilbutikker”, hvor I kan prøve kræfter med virtual reality. Det er hylemorsomt, og det er noget, du og dine veninder vil elske. I kan komme i forlystelsespark, lege agent 007 eller noget helt andet. Virtual reality er noget for sig selv, og hvis du vil prøve noget lidt anderledes, end hvad I måske er vant til, vil en sådan tur helt sikkert blive taget godt i mod.

Mix et par lækre cocktails

Vi er nu kommet til aftenen, og derfor skal der selvfølgelig mixes et par lækre drinks. Det kunne være alt fra den utrolig populære Aperol Spritz, en Whisky Sour, Strawberry Margarita eller noget helt andet. Rundt om på nettet er der et hav af guides til, hvordan du skal begå dig i køkkenet, når du vil lave de lækreste cocktails. Faktisk er de ofte så udførlige, at du kan lave selv de mest komplekse cocktails – og det er selvom, du aldrig har sået i en bar før. Det er hyggeligt at lave cocktails sammen, men hyggeligst er det selvfølgelig at drikke dem.

Derfor er det også helt op til jer selv, om I selv vil kaste jer over at mixe dem i hjemmekøkkenet, eller om I vil ud og smage på de mange muligheder, der kan findes rundt om i byen.