Sådan får du en tidløs og stilfuld garderobe

Moden ændrer sig hurtigt og det kan nemt få dig til at kaste en masse penge efter nyt tøj. Men før man har set sig om, har moden ændret sig igen og du står tilbage med en stor bunke klæder, som du ikke længere har lyst til at have på. Det er en ond cirkel, som ikke betaler sig. Løsningen er enkel; sammensæt en garderobe, som passer til alle tider og sæsoner. I denne oversigt får du tips og tricks til hvordan.

Hvorfor gå efter det tidløse?

En tidløs garderobe er ikke en kedelig stil, som tvinger dig til at gå i det samme tøj hver eneste dag. Den redder dig simpelthen fra tøjkriser. Når du køber tøj fra butikker som Luupe, kan du være sikker på at få tøj, som redder dig fra tøjkriser – ikke bare i år, men også næste år og mange år frem. På den måde sparer du penge, så du kan købe mindre tøj og bedre tøj.

Eviggrønne farver

Den perfekte, tidløse garderobe består af tøj og stile, som passer sammen på tværs af hinanden. Gå derfor efter mere neutrale farver som sort, hvid, grå, brun, beige og blå. Disse farver kan du nemlig kombinere med hinanden i en uendelighed, da alle disse farver komplimenterer hinanden. På den måde behøver du ikke købe lige så mange stykker tøj, men kan i stedet investere mere i kvalitet. Så holder dit tøj også i længere tid.

Klassiske og stilfulde snit

Gå gerne efter tøj, som har et klassisk snit og udtryk. Det kan lyde konservativt, men det er faktisk den mest effektive måde at skabe en garderobe, som aldrig går af mode. Det kan f.eks. være et par klassiske blå jeans med lige ben, hvide t-shirts og skjorter. På den måde kan du altid sammensætte et outfit, som ser godt ud.