Brug din fritid på noget der gør dig glad! Hvordan vi alle kan give os selv mere tid til velvære og selvforkælelse

Går fritiden for meget op i praktiske gøremål? Og kunne du egentlig godt tænke dig mere tid til dig selv til at gøre ting du holder af og som du ovenikøbet får mere energi af at lave? Du er med garanti ikke alene om at gå med den tanke. Mange af os bør nemlig nok afsætte mere tid af til os selv, og det kan vi gøre med helt god samvittighed, selvom vi ikke lige altid får det gjort.

Ydre og indre velvære

Den ydre og indre velvære hænger tæt sammen. For at være den bedste udgave af os selv er det vigtigt vi føler os tilpas på begge områder. Skønheds- eller spabehandlinger kan for mange virke som en tidskrævende mulighed, men der findes heldigvis alternativer der passer ind i hverdagen. For eksempel er coffee & care konceptet, hvor kosmetologiske ansigts- og håndbehandlinger møder den hyggelige oplevelse at sidde på café med familie og venner.

En aktiv pause

Nogle gange er det bedst at bruge energi for at få mere energi. Om det er gå-, løbe-, eller cykelturen du foretrækker, så kender vi alle sammen følelsen af friskheden, de røde kinder og et klart sind som en aktiv tur i naturen giver. Det er også en mulighed for at få et afbræk og koble hjernen fra selvom det ikke er flere timer det handler om.

Lyt til gode bøger og podcasts

Når du har et frit øjeblik til dig selv, men gerne vil holde hjernen aktiv med spændende underholdning kan du måske udforske udvalget af lydbøger eller podcasts, der findes. Mange udbydere tilbyder en lang række spændende bedst sælgende bøger som lydbøger, og der findes tilmed flere platforme hvor du kan lytte til interessante podcasts om forskelligartede emner.