Tips: Føl dig godt tilpas i din morkrop

Som nybagt mor er der mange omvæltninger i spil med en ny hverdag, en fantastisk ny titel, og det er også naturligt, at du nu stifter bekendtskab med morkroppen – som måske ligger et stykke fra dets normale udseende. I denne artikel kan du finde nogle gode tips til at føle dig godt tilpas i din krop.

Følg andre morkroppe

Det kan give et boost at fylde de sociale medier op med kvinder, som går igennem det samme som dig med de glæder og udfordringer, der er ved kroppen efter en fødsel.

Der er nogle kvinder, som eksempelvis poster deres mommy makeover – uanset om den kommer gennem træning eller skønhedsoperation. En Mommy makeover kan nemlig være et skridt for dem, som har svært ved at forlige sig med kroppens nye udseende. Hvis det er med i dine overvejelser, så vær altid sikker på, at du ved, hvad du går ind til: Undersøg klinikken og proceduren.

Kom i gang med lidt træning

I starten skal kroppen gerne have lidt ro, men hvis du gerne vil arbejde på at få din figur tilbage, så er der flere hold, som retter sig mod kvinder, der har født og drømmer om at få kroppen tilbage. Der er mange forskellige træningsmuligheder, som du kan give dig i kast med. Og nogle steder er der endda mulighed for, at du kan tage dit barn med.

Forkæl din krop

Med et barn på armen er det ikke altid, at det lige bliver til den helt store omgang selvforkælelse. Men lidt kan også gøre godt, og det er måske lige præcis, hvad du trænger til. Så kan det godt være, at det blot bliver en halv time, hvor du får en omgang massage eller lægger dig i et karbad, mens dine forældre tager over – og det kan også godt ske, at seancen bliver afbrudt efter fem minutter.