Beskyt børnene mod sygdom med godt regntøj

Børn bliver syge. Konstant. De har ikke fået opbygget noget stærkt immunforsvar endnu, som kun kommer efter en blanding af vacciner og det at have været ramt af sygdom igen, igen og igen. Men bare fordi nogle sygdomme kan være gode for barnet at have, da de giver immunitet, er der ingen grund til, du lader dit barn få forkølelser på stribe ved at lade det blive sjaskvådt efter hvert regnvejr.

Find billigt, men godt regntøj på outlet

Du kan lige så godt smide penge efter noget godt regntøj til børn nu, så de i det mindste ikke bliver gennemblødte af at rende rundt i regnen. Når det kommer til regntøj, skal du ikke gå på akkord med kvaliteten bare for at få noget billigt. Men når det så er sagt, er det faktisk ikke svært at finde såvel regnfrakker som regnbukser til børn på outlet, der effektivt værner mod nedbør og stænk fra pytter.

Vælg regntøj til børn, der gør dem synlige

Når vi taler regntøj generelt – uanset om det er til børn eller ej – er det en god idé at få noget med en kraftig, lys farve eller reflekser på. For når det regner, er der overskyet. Og når der er overskyet, er der mørkt. Du kan slå to fluer med ét smæk ved at sørge for, at regntøjet gør både dig og dit barn synlige udendørs. Som noget andet bør materialet være slidstærkt, da børn er hårde ved deres tøj.

Vi har ikke regntøj på for sjovs skyld

Regnfrakkers funktionelle aspekt har fyldt forholdsvist meget her. Det er fordi, at du ikke har regntøj på for sjovs skyld. Huden har svært ved at ånde, og hvis det ikke drypper fra himlen, så skal dit barn ikke gå rundt i det. Men regnfrakker kan se ud på forskellige måder – så hav også æstetik in mente.