Tips til dig, der skal have hund

Har I endelig besluttet jer for, at der skal flytte en lille ny ind i familien? At få en hund er stort, og det er et stort ansvar, som er godt at overveje grundigt, inden man begynder at lede, og forelsker sig i syv forskellige hundehvalpe over hele landet. De små perler er heller ikke lette at få fat i, og derfor skal man ikke binde sig til idéer eller drømme, før den lille ny er trådt ind over dørtærsklen til sit nye hjem. Læs med her, hvis du har brug for råd, inden du køber en hundi.

Hundefoder til hvalpemaven

Som skrevet er en hund et stort ansvar, og det kræver tid og energi at passe en hvalp. Nogle siger, at det er ligesom at have et spædbarn, men i stedet for at skifte ble, skal man tørre tisset op og i stedet for at amme, skal man sørge for, at den lille får nok hundefoder i sin madskål, så den vokser sig stor og stærk. Det er vigtigt at sørge for Hundemad på sunde og naturlige råvarer, så man er sikker på, at hvalpen får alle de vitaminer og fibre, den har brug for. Hundefoder fås i mange størrelser og varianter, og kan både fås med forskellige typer kød eller plantebaseret. Desuden findes der specielt hundemad til hvalpe, som er fremstillet til de små hundier, der endnu ikke er færdige med at vokse.

Skab trygge rammer

Inden ankomsten, er det en god idé at have baserne på plads. Med det menes der en hundekurv, legetøj, snor, madskål og drikkeskål, så vanerne hurtigst muligt kan blive en del af dens nye hverdag. Mest af alt har en hvalp brug for at sove og langsomt falde til, hvilket man opnår bedst ved at skabe trygge rammer. Kærlighed er vejen frem.