Sjove sneaktiviteter du kan lave med dine børn

Hvis der endelig er faldet sne fra himlen, er det bare med at klæde dig selv og dine børn godt på og gå udenfor. Sne byder på et utal af muligheder, når det kommer til sjov og leg. Dig og dine børn kan altså nemt hygge jer udenfor i timevis i sneen. Her finder du flere sjove sneaktiviteter, som du kan lave med dine børn. 

Find kælken frem

En kælketur er uden tvivl en sikker vinder. Dine børn vil elske at tage på en kælketur sammen med dig. Det er altså bare med at finde kælken frem og så tage hen til den nærmeste kælkebakke. Hvis I tager på en kælketur, er det en fordel, at I alle sammen har et par vandtætte og varme vinterstøvler. Har du ikke nogen vinterstøvler, kan du finde vinterstøvler damer her.

Byg en snemand eller en snehule

En anden mulighed er, at du kan bygge en snemand med dine børn. Det er en sjov aktivitet for både børn og voksne. Find sten til øjnene, grene til armene og en gulerod til næsen. 

Til sidst kan I give snemanden en hue og et halstørklæde på, så den kan holde varmen. Når I har lavet en snemand, kan I eventuelt give jer i kast med at bygge en snehule eller lave en sneengel.

Hav en sneboldkamp

Det er ikke muligt at blive for gammel til en sneboldkamp. Tag dine børn med udenfor i haven eller i en park, og så kan I ellers gå i gang med at have jeres helt egen sneboldkamp.