En god historie

Vi higer alle efter den gode historie. Nogle gange får vi den gennem venner, der berettende beskriver en hændelse fra deres eget liv eller om en, de kender. Andre gange er det den gode film eller den medrivende serie, der er leveringsdygtig.

Måske du trænger til den næste gode historie? En bog er et mindst lige så inspirerende miljø at lade sig fange i. Du har måske søgte rundt efter inspiration til den næste bog eller lydbog på Saxo? Der findes et hav af muligheder og uudforskede fortællinger, som ligger og venter på dig.

Faglitteraturens frisættelse

Bliv klogere på verden med en faglitterær bog. Havde du en kedelig biologilærer i folkeskolen, og nu ærgrer du dig over, at du aldrig fik helt fat på, hvad forskellen på en snylter og symbiose egentlig var? Lad en lydbog om at være din lærer i stedet. Du slipper både for at være i en klasse med folkeskoleelever og for at tolerere en kradsbørstige kaffeånde.

Hvor længe kan er et menneske i stand til at leve? Og kan mennesket leve for evigt? Mon ikke du før har undret dig over disse eller andre eksistentielle spørgsmål. Der er altid plads til at tilegne sig viden, og med en god fagbog ved hånden eller i ørerne som lydbog, kan du både bliver klogere på verden og på dig selv.

Forstå dig på samtiden

Hvad rører sig i verden i 2022? Og hvad rørte sig i en fransk forstad i 1922? Der er mange måder at lære om samtiden og hvorledes det danske liv i dag adskiller sig fra det ikke-vestlige, eller fra det europæiske liv for 50 år siden eller for 100 år siden. Oplev at blive opslugt af såvel skøn-, som faglitteratur og poesi.

Du kan udfordre dig selv ved at vælge en bog, der ikke synes interessant. Du kan næsten kun blive positivt overrasket!