Tag på oplevelse med hele familien i hele landet

Familieferie

De fleste børn elsker at køre på udflugt. De elsker at tage ud og se verden og opleve noget nyt, som de kan fortælle alle deres venner om i børnehaven eller skolen, når de kommer tilbage igen. Nogle gange skal det være store oplevelser, som kræver minutiøst planlægning og grundig forberedelse. Andre gang kan det være de små ting, som skaber de mest mindeværdige oplevelser for hele familien.

Skab familieminder, som alle vil huske

Når børnene er ganske små, handler det blot om at opleve noget i løbet af dagen. Der behøver forældre ikke bekymre sig om, hvorvidt børnene vil huske oplevelserne mange år efter. Men jo ældre børnene bliver, desto mere udfordrende bliver det at planlægge udflugter, som vil imponere dem og gøre hele dagen til en oplevelse. Det er kun, når børnene er ganske små, at det er nok at smøre en madpakke og køre et nyt sted hen, hvor man kan spise madpakken. Børn elsker nemlig madpakker, og de elsker at spise i det fri, hvilket gør det til en god oplevelse i sig selv.

Næste gang kan det være, at hele familien skal smøre hver sin store madpakke og køre et sted hen i samlet flok for at tilbringe dagen sammen i naturens omgivelser. Hvis I vil gøre turen endnu mere speciel, kan det lade sig gøre med leje af busser, hvor hele familien kan køre afsted samlet. Alene det at køre i bus er også en oplevelse for de helt små børn. De vil elske at sidde på skødet af mor eller far, imens landskabet suser forbi dem.

Familieferien er det ultimative barndomsminde

Familieferier er hellige for langt de fleste familier. Det er nemlig på familieferien, at alle er samlet uden nogen som helst planer, som kan skabe stress eller travlhed i hverdagen. Under familieferien er der slukket for hverdagen, og der skal bare være tid til hinandens samvær. Det er faktisk ligegyldigt, om ferien bliver tilbragt i et sommerhus på Fyn, en ferielejlighed på Mallorca eller en skovhytte i Sverige. Destinationen er underordnet, så længe hele familien er samlet om at skabe de gode og uforglemmelige minder.

De små børn er bare glade for at være sammen med deres forældre og få lov til at spise is hver dag. De større børn er også glade for, at deres forældre ikke er stressede ligesom i hverdagen, og at der er plads til flere brætspil og grin over middagsmaden. Sådan mindes langt de fleste børn de gode familieferier, uanset hvor i verden de blev afholdt. Så længe mor og far kan finde ud af at holde fri, er alt andet ligegyldigt, og så længe ferieloven om is hver dag bliver overholdt, er alle glade. Derfor handler det ikke om at pakke badetøj eller vandretøj; det handler om, at familien skal forberede sig på nærvær og samvær, hvor hverdagen ikke kan forstyrre med stress og jag. Her skal det hele nemlig gerne foregå uden skænderier over alverdens unødvendige problemer.