Norddjurs kommune – en perle på djursland

Hvis der er noget man ofte drømmer sig væk til, når hverdagen ruller afsted, så er det en hyggelig ferie med hele familien. Og hvis I går og tænker på, at I gerne vil have en ferie sammen indenfor landets grænser, så kan I roligt kigge mod djursland som rejsemål. Her er nemlig masser af gode oplevelser for alle i familien.

Gode naturområder

Hvad enten I tager på ferie med et stort eller lille budget, så bør I ikke snyde jer selv for at opleve noget af al den smukke natur der er i området. Har I godt vejr kan I pakke en madpakke til jer alle sammen og tage på opdagelse i Mols bjerge eller besøge en af de mange, lækre badestrande der også er mange af.

Djursland er på mange måder lig med flot natur og det er en god oplevelse for børn og voksne i alle aldre.

Seværdigheder for hele familien

Det er dog ikke kun flot natur, som Djursland har at byde på. Hvis I har lidt flere dage der skal fyldes ud med aktiviteter er der både mulighed for at lære lidt om historie, om dyr eller tage på eventyr i Djurs sommerland. I kan få et overblik over lokale begivenheder på Norddjurs netavis.

Her er et forslag til aktiviteter for hele familien på Djursland:

  • Fredag: Gåtur i mols bjerge med madpakker i rygsækken

  • Lørdag: Dagstur til Ebeltoft. Formiddagen kan bruges på Fregatten Jylland og I kan spise frokost på Maltfabrikken.

  • Søndag: Besøge Ree park

  • Mandag: Cykel- eller køretur til Kaløvig slotsruin

  • Tirsdag: Afslut ferien med en sjov dag i Djurs sommerland

Uanset hvad I beslutter jer for at lave sammen er en tur til Djursland en god mulighed for både at opleve dansk historie og have sjove dage sammen væk fra hverdagens travle dage og stramme rutiner.