Som at gå tur på skyerne

Kunne du godt tænke dig at komme ud at bevæge dig noget mere? Det er anbefalet fra Sundhedsstyrelsen, at alle kommer ud at bevæge sig hver eneste dag. Selvom anbefalingerne går på, at man hver uge får pulsen op, kan det også sagtens betale sig at få bevæget sig ved lavere intensitet. Her kan en gåtur være en rigtig god idé. Hvis du bor nogenlunde tæt på dit arbejde, kan det være, du for eksempel kan overveje at gå til og fra en gang imellem.

Gode gåture kræver godt fodtøj. Her kan du måske prøve On Cloud af, som har produceret en række forskellige sneakers, der alle vil sikre din fod optimal komfort. Der findes lige så mange forskellige fødder, som der findes mennesker, og derfor er det også forskelligt, hvilket fodtøj vi går bedst i. Det er nødvendigt, at man får prøvet sko af, før man giver sig til at gå langt i dem, så man ved, at de sidder godt på foden.

Sko i alverdens farver

Selvom sko først og fremmest handler om pasform og størrelse, er det også vigtigt, at du godt kan lide udseendet. Med et par løbesko, der primært bruges til aktiviteter, er man måske mere ligeglad, men et par sko der skal på i løbet af arbejdsdagen, eller som du gerne vil have på ud at handle, må gerne være nogle rimeligt neutrale, der kan passe til de fleste outfits. Du kan for eksempel kigge efter sorte sko, der kan bruges til stort set alt.

Hvis du er klar på at prøve lidt mere farve af, kan du kigge på sko, der er neutrale i farven, men alligevel kan give lidt spil. De fleste kan sagtens bruges med forskellige bluser og bukser, og hvis du har en sko i en farve på til et par sorte bukser, skaber du lækker kontrast.