Hav styr på nøglerne på løbeturen

Hader du det også? Det med, at du skal ud at løbe en tur, men du hverken har plads til nøgler eller mobiltelefon, når du er afsted? Desværre er det ofte svært at få plads til i et par tights, og du kan være afhængig af at skulle have en lille bæltetaske med på tur. Selvom de er udviklet specifikt til løbere, er de bare ikke altid behagelige at have på. En del tights har efterhånden en lille lomme til en nøgle, men den er sjældent stor nok til en mobiltelefon.

Derfor kan det være, du er gået mere på jagt efter tights med lommer. På den måde ved du altid, hvor du har dine personlige ejendele, når du træner, og det gælder, uanset om det er når du er i fitnesscenteret eller udenfor på en løbetur.

Måske det også er med til at gøre løbeturen lidt mere overskuelig? Hvis du ikke er den største fan af at træne, så kan det være svært at trække sig selv op til at få det gjort. Her er det med at gøre de små ting for sig selv, der virkelig kan være med til at forbedre både lysten og humøret, og det gælder alt fra en medbragt snack til tights med lommer i.

Find tights, der sidder godt

Selvom mange hævder, at det vigtigste at have styr på til løbeturen er dine sko, er der også meget andet, der spiller ind. Godt nok er sko måske det vigtigste redskab til skadesforebyggelse, men det er i virkeligheden formentlig mindst lige så vigtigt at have noget tøj på, der føles rart. Din løbetur kan hurtigt blive ødelagt, hvis du hele tiden skal trække bukserne ned, fordi de kravler op, eller fordi du har en syning, der sidder og irriterer. Du skal altså sørge for at få prøvet dine tights ordentlig af, når du køber dem.

Hvis du først har fundet et par tights, du godt kan lide, er det en god idé at få fat i flere par. Du smider dem ofte til vask efter en enkelt gangs brug, hvis du har svedt under træningen, og så er det træls, at næste løbetur skal foregå i et par, der ikke sidder lige så godt. Derfor kan du måske overveje at få fat i flere par af samme model men i forskellige farver, så der er lidt variation i det.