Hop med på trenden og få en el-cykel

Trænger du til en ny cykel? Måske en el-cykel vil være det rette valg for dig? En cykel, som er at spotte på mange af cykelstierne, er en el-cykel. Du kommer nemlig hurtigere frem, og du kan holde til at cykle længere end normalvis. Læs nærmere her om el-cykler, og hvordan du kan prøvekøre en el-cykel gratis.

Prøv en elcykel gratis

Flere cyklelister begynder at vælge el-cyklen frem for en traditionel cykel, når din skal erhverve sig en ny cykel. De fleste har hørt om en el-cykel, men der er færre cykelister, som har kørt på en el-cykel. Måske du går med tankerne og drømmen om at få en el-cykle, men er usikker omkring valget, da du endnu ikke ved, om el-cyklen er den rette for dig. Prøv en elcykel gratis og find ud af om el-cyklen, er det rette valg af cykel for dig.

Det er en moderne cykel, som oftest har flere funktioner end en traditionel cykel. En el-cykel kan give mere overskud i hverdagen. Den gør cykelturen nemmere og overskueligere. Hvis du enten ønsker at cykel mere eller har fysiske skavanker såsom skader, kan el-cyklen være det helt rette valg for dig. El-cyklen og dens hjælp med motoren kan være en stor hjælp og en motivation for at vælge cyklen. Der fås et bredt udvalg af cykler, herunder mange forskellige modeller. Dermed skal der nok være en el-cykel, som du netop synes om.

Prøv en elcykel gratis – sådan fungerer det

  1. Du bestiller el-cyklen online hos en forhandler, hvor du kan prøve en el-cykel gratis.

  2. Cyklen modtager du på din hjemmeadresse, flere tilbyder endda forsendelsen som fragtfrit.

  3. Nu har du mulighed for at prøve at køre på en el-cykel, dog er der et max antal kilometer, som du må cykle.

  4. Enten beholder du el-cyklen, hvis ikke skal cyklen sendes retur.