Kom i gang med at motionere i dag

Rigtig mange danskere har lidt for mange kilo på sidebenene, bliver forpustet når de går op af en trappe, eller ser ikke det rigtige billede af en selv, når de kigger sig i spejlet om morgenen. Med andre ord, er der tale om en trist udvikling. Motion er for alle, og selv de allermindste ting og gøremål i ens hverdag kan gøre, at man får lidt mere motion og velvære i ens liv. Sidder du netop nu og tænker, hvordan man kan gribe dette an, så kan du læse videre i denne guide, hvor du får lidt tips, tricks og andre spidsfindigheder til, hvordan man kommer i gang med at motionere mere – og bliver mere glad for ens krop.

Veninder og venner hjælper på gejsten

Som med så mange andre ting hjælper veninder og familie ufatteligt meget som moralsk support. Hvis du har svært ved at komme afsted til motion, så spørg blot en af dine bedste veninder, om vedkommende har lyst til at gøre dig selskab. På https://esbjerg-netavis.dk/ kan I få inspiration Dette er ikke blot godt for dig eller hende, men også for jer begge to, da motion tit og ofte handler om at gøre det sammen med andre. Når i dyrker en spændende motionsform sammen, så har I det sjovt sammen – og glemmer måske undervejs hvilken smerte I rent faktisk føler, imens i er i gang med at motionere.

Hop ud i det – du kommer ikke til at fortryde det

Spørg din veninde i dag, om hun ikke har lyst til at prøve spinning, cykling, eller en helt tredje spændende motionsform. I kommer helt sikkert ikke til at fortryde det – og når I har været afsted første gang, så begynder I stille og roligt at få bid for det til det punkt, at i nærmest ikke kan lade være med at tage afsted.