Dette skal du være opmærksom på inden du får lavet læber

Det er de seneste år blevet populært at få lavet sine læber, men det kommer ikke uden konsekvenser. Hvis du overvejer at få lavet læber, så er der nogle ting, som du skal vide og være ekstra opmærksom på. Et læbeløft er en af de operationer, som mange får lavet. Læs med her, hvis du er interesseret i at blive klogere på de ting, som du skal vide inden du får lavet dine læber.

Hvad er et kirurgisk læbeløft?

Et kirurgisk læbeløft er en læbeløft operation hvor du får afkortet den hud, som du har imellem din mund og din næse. Her får man fjernet sin hud i et moustachemønster. Her vil det læberøde fremstå langt tydeligere end før, og det vil være med til at give læben mere volumen. Efter du har fået lavet dit læbeløft, så kommer arret til at være lige i kanten under næsen, så det vil gå hen og nærmest være usynligt efter helingsperioden. Et læbeløft er en dyr operation og den kan koste helt fra 16.000 kr. og op. Nogle steder er det også muligt at få det på afbetaling, så man skal afbetale lidt hver måned. Du vil typisk få lavet operationen i lokalbedøvelse og du vil være færdig efter 2 timers tid.

Er der andre løsninger?

Når du får lavet en læbeløft operation, så skal du huske på at det er en stor beslutning, som tydeligt vil kunne ses, eftersom det foregår lige midt i dit ansigt. Du skal overveje din beslutning godt og grundigt, og et godt råd er at overveje det i et stykke tid, så du er sikker på at tage den rigtige beslutning. En anden ting du kan overveje er, om det findes en anden løsning til dit problem? Er der noget andet du kan gøre, som opvejer den usikkerhed, som du har omkring dine læber og mund?

Forbehold

Inden du får lavet din operation, så skal du tænke dig om. En skønhedsoperation er ikke noget, som man bare lige får foretaget, så du skal tænke dig godt og grundigt om. En anden nødvendighed er, at du skal få det lavet et sted, hvor der er speciallæger inden for plastikkirurgi, så du får et ordentligt resultat uden bivirkninger og negative konsekvenser. Prioriter altid at få det lavet et godt sted.