Fra mangelfuldt til mindeværdigt look

Noget af det mest møjsommelige i livet – vil nogen vove at påstå – er at man forventes at være moderigtigt klædt hver dag. Hvordan skal man kunne imponere på daglig basis, når de samme tre par jeans roterer i ens hverdagsgarderobe?

Accessorize!

Den rigtige skuldertaske kan løfte ethvert moderoderi, og hvis denne parres med en signetring, en statement-halskæde eller en dristig hat, har du pludselig en udstråling der får dine kolleger til at genoverveje deres tøjvalg. En go-to accessory er for mange et hårspænde, der udover at være praktisk talt uundværligt i det danske blæsevejr, ofte har dejlige farver, der pærelet kan matche sko eller håndtaske for et fuldendt look. Hårspænder og ringe giver allerede et mere sammensat look, selv hvis man bare er iført en velsiddende hvid t-shirt, ligesom en lang frakke kan løftes fra praktisk til parisisk med et læderbælte i sort.

Selvtillid og god energi

Mangt og meget kan sælges med et charmerende smil og en positiv attitude. Bliver du husket når folk tager hjem fra arrangementet? Gav du dem hånden, følelsen af at blive set og en vittig bemærkning? Det tøj du har på reflekterer hvem du er, og hvordan du fremstår for andre, men den humor og verve du fører dig frem med, bærer dit look. Om du så bare husker at ønske din nabo en god morgen eller lader en enlig mor komme foran i køen, så ser du altså bare meget bedre ud når du viser hvem du er.

“Capsule wardrobe”

En minimalistisk tilgang er at foretrække hvis man skal tænke lidt på miljøet og økonomien, og her er det smart at vælge accessories, der ligesom i det smarte fænomen “capsule wardrobe”, passer til alt og aldrig går af mode. Hvis du kender din stil, er det let at gå i gang med at håndplukke de items der kan blandes på kryds og tværs.