Giv din hud en smukkere glød

Drømmer du om en smuk hud, der altid kan sætte prikken over i’et på dit udseende, og ved du, at netop huden kan være den smukkeste detalje, du kan bære? Så bruger du sikkert rigtig meget tid og ikke mindst penge på at få den smukke og ungdommelige hud, som du drømmer om – det er en hud, der er sund og frisk og har masser af glød.

Dog er det ikke altid, at de mange cremer fungerer efter hensigten, og måske oplever du også, at du bruger alt for meget tid på at pleje huden.

Derfor bør du investere i professionel permanent makeup

Hvis det er tilfældet, så er der heldigvis hjælp at hente.

Du kan nemlig få en fantastisk hud ved at gøre brug af permanent makeup. Her er der ikke tale om behandlinger, der kan erstatte den personlige pleje, men de kan være et supplement, der giver dig yderligere motivation til at holde din hud sund.

Med den permanente makeup vil du opleve, at du på alle tider af døgnet har en frisk hud at kigge på – også når du en tidlig morgen vælter ud fra sengen. Du kan således også spare en masse tid foran spejlet med den traditionelle makeup.

Hvilken behandling med permanent makeup passer bedst til din hud?

Og når det er din hud, du gerne vil gøre lidt ekstra ud af, er der særligt to forskellige behandlinger med permanent makeup, du kan vælge mellem.

Det er noget, der gør sig gældende med bb glow, som er en permanent foundation, der kan give dig en glat og ensartet hud i den helt rigtige hudtone – døgnet rundt. Behandlingen er udviklet i Korea.

Eller det kan være microneedling, som er en naturlig måde til at forynge din hud på. Med microneedling kan du fikse diverse skavanker såsom akne, rosacea og strækmærker.