Vigtige overvejelser inden du får silikonebryster

Er du ked af dine egne bryster, eller har du altid drømt om at få helt symmetriske bryster, så har du måske overvejet at få en brystforstørrende operation. For mange er det en stor beslutning at tage, så derfor får du her nogle gode overvejelser, inden du træffer det endelige valg.

Valg af størrelse og form

En af det allervigtigste overvejelser inden en brystforstørrende operation er, hvilken størrelse og form du ønsker. Ingen ønsker et slutresultat, som ikke opfylder de ønsker og behov, der kunne være. Silikonebrysterne skal sidde på dig resten af livet, og netop derfor er det enormt vigtigt, at du er grundig omkring størrelse og form. Til den indledende konsultation vil du altid få gode råd af kirurgen, som har stor erfaring inden for valget af implanter. Dog er det alligevel vigtigt, at du selv gør dig nogle tanker inden besøget, da det er dig, som brysterne skal sidde på. En god tommelfingerregel er, at bredden på implantat skal passe til bredden på din brystkasse. På denne måde får du den pæneste kavalergang, men dette kan kirurgen helt sikkert hjælpe dig med. Et godt råd er dermed, at du ikke fastsætter dig på en størrelse og form, da det kan være noget helt tredje, som faktisk passer til netop din krop. Mange har referencer til andre kvinder, som har fået lavet silikonebryster, men fordi en størrelse er pæn på din venindes krop, betyder det ikke, at den nødvendigvis er pæn på din. Pas derfor også på med at forhaste din beslutning, blot fordi du står og vil have dine nye bryster nu og her. Giv i stedet beslutningen en lang betænkningstid, så du ikke træffer det forkerte valg.

Vælg den rigtige klinik

Det er rigtig vigtigt, at du gør dig overvejelser, når du skal vælge klinikken, som skal udføre din operation. Derfor kan det være en god idé at læse anmeldelser på nettet om andres oplevelser hos klinikken, eller høre en bekendt ad. Derudover skal du sørge for at undersøge forskellige muligheder af klinikker i nærheden, da der findes overraskende mange muligheder. Du skal vælge en klinik, som virker tryg for dig. Vær aldrig bange for at fortælle klinikken, hvad dine forventninger er, og hvordan du ønsker, at forløbet skal foregå. Du kan med stor fordel tage en snak med forskellige klinikker, om dine ønsker og behov, så du ender i gode hænder!