Pas godt på din hud

Kunne du godt tænke dig at få oparbejdet en god rutine omkring din hud? Det er altid rart at føle, at man har hud, der gerne vil samarbejde og er blød og holdt fugtig. Til gengæld er det ofte nemmere sagt end gjort. For det kræver oftest, at du sørger for at få dig smurt, vasket og gjort klar hver eneste dag, og nogle ting bør du endda gøre både morgen og aften.

Du ved garanteret hvor vigtigt, det er, at du sørger for at få fjernet alle makeuprester, inden du går i seng. Men hvad så, hvis du ikke bruger makeup? Selv på helt naturlig hud er det vigtigt, at du sørger for at få fugtet og givet creme, så huden har noget at arbejde med. Nogle cremer er målrettet specifikt mod almindelig hud, mens andet retter sig mod enten tør eller fugtig hud, så du får noget, du virkelig kan bruge.

Karmameju har et bredt udvalg af bioaktiv hudpleje. Du kan med fordel gå på opdagelse i deres sortiment og se, om ikke der er noget, der virker til at falde i din smag, så du har noget, du kan prøve af. Måske du finder et produkt, der passer dig helt perfekt?

Gør hudpleje til velvære

At din hudpleje er dit velvære, er en af de centrale ting i fokus hos Karmameju, og det vil du forhåbentlig også kunne mærke, når du benytter produkterne. Her er nemlig forsøgt arbejdet med de forskellige indholdsstoffer i cremer og andre produkter, så du vil føle, at du giver dig selv en form for luksus, når du påfører dig dem.

Der findes forskellige retningslinjer og tommelfingerregler for, hvor meget af et vist stof, der skal benyttes i et produkt, før det har en virkning. Det er retningslinjer, der her tages meget seriøst, og der er sørget for, at produkterne altid opfylder minimummet og ofte mere end det. Du kan altså forvente et produkt, hvor der er tænkt på indholdet hele vejen igennem.

Hvis du stadig synes, det er svært at oparbejde en ordentlig rutine, skal du måske forsøge at se, om du kan gøre det lettere i din hverdag. Hvis du har tingene stående gemt i et skab, er det måske på tide at få det frem på hylden, så du kan se det og automatisk vil tage det frem, eller du kan tage cremen på i samme omgang du børster tænder.