Få mere plads til venindehygge derhjemme

Dine veninder har helt sikkert allerede en meget særlig plads i dit liv. Men har du også plads nok til venindehyggen derhjemme?

Hjemmet er jo ofte et sted, som du bruger, når du vil være for dig selv. Det skal først og fremmest være dine base, og så skal de skabe trygge rammer for din tilværelse. På den måde kan det også nemt komme til at handle meget om hverdag og egne behov, når du indretter. Men har du også plads til venindehygge derhjemme? Ellers skulle du måske forsøge at gøre mere ud af det.

Find plads til at mødes

Det, der er vigtigt ved indretning, er at skabe plads til det, du vil. Når du derfor gerne vil kunne mødes med dine veninder, så skal det også tænkes ind i din indretning.

Du kan blandt andet indrette stuen, så der er nogle gode steder at sidde og sludre. Du kunne for eksempel få dig en sofa, som kan mere end bare at pege i retning af et fjernsyn. Med en samtalesofa kan du eksempelvis sidde med en kop kaffe eller et glas rosé og få en sludder for en sladder med din gode veninde.

En anden mulighed er at gøre noget ud af spisestuen. Med gode stole og et pænt bord, har du og veninderne altid et godt sted at sidde sammen – uanset om det så er over et måltid eller ej.

Giv muligheden for overnatning

Det er langt fra alle, der er så heldige at have deres nærmeste veninder lige i nærheden. Derfor kræver det nogle gange en overnatning, når man skal kunne ses. Har du derfor plads til det?

Du kunne vælge at indrette et gæsterum, hvis du har plads til det derhjemme. Således kan du altid få plads til en overnattende veninde.

Alternativt ville en sovesofa i stuen nemt kunne foldes ud i et nødstilfælde.