Trænger kontoret til et indretningsmæssigt frisk pust?

Er din arbejdsplads grå, kedelig og uinspirerende og trænger måske til en kærlighed hånd, så der kan pustes lidt liv ind i de gamle lokaler, og gøre din og dine kollegaers daglige gang på kontoret lidt mere motiverende, så er der her nogle tips til hvorledes du kan gøre lige netop dette.

Gør hovedrent

En måde på, hvor du simpelt kan gøre alt lidt mere friskt, er ved at give alle hjørner og kroge en lille afstøvning. Det kan være en måske omstændig opgave, men det kan ofte gøre noget godt for luften i rummet, at få fjernet støvet i dette, deriblandt det i hjørner og kroge, og måske endda bag møbler.

Derudover kan du også sørge for, at der bliver luftet ud med jævne mellemrum, så luften forbliver frisk og ikke kommer til at stå alt for stille. Dette kan for eksempel foregå i eventuelle fælles pauser på kontoret, eller i aftalte intervaller, så det ikke forstyrre dine kollegaer.

Indfør frugtordning

En anden tilføjelse til at gøre det hele lidt mere friskt og frejdigt kan være at indføre en frugtordning på kontoret. Firmafrugt aarhus og Frugtordning aalborg. Jysk FirmaFrugt i FrugtKurve og FrugtKasser – billigt og nemt. Ved at indføre dette kommer der konsekvent noget frisk frugt på kontoret, som du og dine kollegaer kan spise af, samtidig med at det giver et dekorativt input til kontoret, hvilket måske kan bidrage til friskheden. Billig Frugtordning og Frugtordning med banan plus. Sjællands og jysk Firma frugt DK. Frugtordning erhverv.

Indretning

I ledtog med frugtordningen kan du tilføre små dekorative elementer til kontoret, som kan løfte stemningen. Det kan måske være en farverig vase eller et maleri, der kan hænge til alles skue. Hvis du vælger vasen, kan du eventuelt også finde nogle friske og smukke blomster til denne, for at sætte prikken over i’et på friskheds- og dekoreringsskalaen.