Sådan pifter du stuen op

De fleste af os har gennem tiden købt nye møbler og genstande til stuen, for at pifte den lidt op. Men hvad gør man, når man er træt af stilen, og man ikke længere kan se for sig, at der er plads til forandring? Så er det tid til at tænke ud af boksen, og her får du nogle gode idéer.

Gå efter klassisk dansk design

En af de bedste måder at pifte stuen op på, er ved at gå efter et klassisk dansk design. Det er en stil, der aldrig går af mode, og som vil passe ind i de fleste hjem. Et sofabord dansk design er et oplagt valg, hvis du gerne vil have et nyt sofabord. Det er en stil, der både er elegant og enkel, og som vil passe ind i de fleste stuer.

Vær kreativ og skab et hjemmelavet møbel

Måske har du en gammel gynge, som du kan bruge til noget andet. Måske kan du bruge den som en planteholder i stuen, eller i haven som et lille ekstra siddeområde. Et gammelt skab kan laves om til et børneskab, hvor der er plads til legetøj, bøger og andre ting, som ofte ligger spredt ud over gulvet. Det er altid en god idé at være kreativ, for det er ofte de kreative løsninger, der er de bedste.

Drop den ene sofa

Hvis du er træt af indretningen af stuen, kan du måske tænke i nye baner. Måske kan du droppe den ene sofa og i stedet have en lænestol og et lille sofabord stående i stedet. Det er en anden måde at indrette stuen på, og som måske vil give dig et friskt indtryk af rummet.

Når du er træt af din stue, er det tid til at tænke ud af boksen. Skab nye møbler, som du selv kan lave.