Søger du en holdbar og god gulvløsning?

Står du og mangler en ny gulvløsning? Skal du have lavet gulv i køkkenet, på badeværelset, i kælderen, carporten eller et andet sted, så kan det være en god idé at overveje fordele og ulemper ved forskellige slags gulve grundigt. Epoxy gulve er et godt valg til privathjemmet såvel som til industri. Gulvene har en holdbarhed helt i top og er slidstærke. Der er tale om smukke gulve, der kan holde til lidt af hvert, og som bidrager med kant og karakter til det rum, som du får gulvet lagt i. Looket på epoxygulve kan fremstå råt og industrielt, men netop det look trender for tiden – gulvene er altså både æstetiske, slidstærke og holdbare.

Fra industri til dit private hjem

For tiden trender det at inkorporere industrielle elemeter i hjemmet. Det gælder alt fra indretningselementer i betonmateriale, reoler af stål til loftslamper med et industrielt udtryk. Det er en rå og umiddelbar æstetik, der giver indtryk af, at du har taget et valg og er bevidst om din indretningsstil – og det er altid en fordel. Epoxygulve benyttes i lagerhaller, på fabrikker og autoværksteder, men fungerer også udmærket i private hjem. Gulvene er ekstremt slidstærke, fordi de netop er tilpasset aktiviteten i en fabrikshal eller på et værksted, hvor store, tunge maskiner for eksempel skal kunne køre på dem. Men det betyder blot, at gulvene holder til alt, de udsættes for – også i private hjem.

Stilsikre gulve til dit stilede hjem

Et gulvs holdbarhed betyder meget i en lagerhal og på et værksted, men det betyder også noget, når det kommer til private hjem. Foruden holdbarheden og slidstyrken er komfort og æstetik også vigtige parametre, når der skal lægges nyt gulv. Et epoxygulv kan fås i flere farver og hårdheder, og derfor kan gulvet tilpasses præcis dit hjems æstetiske udtryk og til dine krav.