Køb den perfekte gave til din værtinde til tøseaftenen

Når du skal på besøg ved en af dine veninder til tøseaften, er det godt stil lige at tage en lille gave med. Det er som regel ikke noget krav, alt efter hvilke regler i nu måtte have i jeres vennegruppe, men det plejer at blive set positivt på, hvis du lige har en lille værtinde gave med – ligesom du sikkert selv bliver glad, hvis dine veninder har noget med til dig, når du er værtinde.

En buket

Du er sjældent gået galt i byen med en buket blomster. Det bliver ved med at være noget specielt at få blomster, og det giver også en rigtig god stemning i boligen at have de farvestrålende buketter stående fremme. Det er naturligvis ikke en gave, der holder evigt, men det er nu engang en, der bringer glæde med sig. Mangler du en buket, der skal bruges til værtindegave – eller til noget lignende – kan du få inspiration og finde et udvalg af buketter på https://www.euroflorist.dk/.

En flaske vin

Noget andet man altid kan bruge, og som altid vil fungere fint som en værtinde gave, er en flaske vin eller to. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du kender din veninde godt, og ved hvilken type vin, hun er mest til – men det plejer at fungere fint uanset hvad. Hvis hun ikke selv er vild med vinen, kan det jo være, at den kan bruges en anden gang, når hun får gæster. Eller, hvem ved, måske er I heldige nok til, at den bliver åbnet samme dag, hvis I altså ikke skal køre hjem?

Et lille stykke kunst

Det kan også være en rigtig fin ide at give en værtindegave, der kommer til at holde i lang tid. Et stykke kunst vil have en meget levetid, alt efter hvad det er selvfølgelig, og derfor kan det også være en god gaveide til din værtinde. Det kan f.eks. være et lille billede, en vase, en Hoptimist eller lignende.

Et brætspil

Du kan også slå to fluer med et smæk og sørge for aftenens underholdning med din værtindegave. Med et brætspil har du også plads til at være kreativ med det, du vælger, og hvis I nu f.eks. er en venindegruppe, der kender hinanden godt, findes der også mange spil, der kan udfordre jeres grænser lidt og måske bringe jer endnu tættere sammen.