Skal du i gang med at planlægge årets julefrokost?

Det er som oftest hyggeligt og sjovt at være til julefrokost med vennerne, familien eller kollegaerne. Men tænker du, at det i år skal være noget særligt, og der gerne må skrues lidt op for festen? Så kan du allerede nu begynde at planlægge et brag af en fest.

Stå for det selv eller tilkald assistance

Hvis du har en eventkoordinator gemt i dig, er det måske lige præcis sådan en opgave, der ligger til højerbenet. Hvis ikke, er der hjælp af hente udefra. Mange firmaer specialiserer sig i fester og events og vil derfor skabe en fantastisk julefrokost, der er skræddersyet til de behov, I har for aftenen. Hvis I gerne vil have fat i et godt sted, kan du med fordel begynde at ringe rundt og bestille, da julefrokostsæsonen er meget travl.

Vælg et tema

Har du overvejet at arrangere en temafest? Det kan gøre aftenen utrolig sjov og gennemført, hvis der bliver fastlagt et tema, der strømliner tøj, pynt, musik og aktiviteter. Det giver alle inviterede mulighed for at gå helhjertet ind i projektet, og det vil uden tvivl være et stort samtaleemne under festen. Det kan skabe en helt unik stemning og blive en aften, som I sent vil glemme. Det kan være I skal have en vaskeægte James Bond fest eller en ekstravagant Gastby fest med flotte gallakjoler og smoking.

Et sjovt indslag

Hvis du vil tilføre festen endnu et festligt lag, kan du bestille et live band, der kan sætte gang i festen med god musik eller en komiker, som får skabt en masse grin og en eminent stemning. Det kan også være, I selv skal involveres aktivt i aftenens indslag. Det kan eksempelvis være, I skal prøve kræfter med at blande jeres egne drinks. Måske med et tip eller to fra en bartender.